BAKAN TEKİN, DEPREM KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI  
BAKAN TEKİN, DEPREM KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

BAKAN TEKİN, DEPREM KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz başkanlığında, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından devam eden çalışmalara ilişkin gerçekleştirilen deprem koordinasyon toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesindeki toplantıya Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
 
Toplantıda, deprem bölgesindeki mevcut duruma ilişkin ve yürütülen faaliyetlere yönelik değerlendirmeler yapıldı.
 
Depremzedeler için yapımına başlanan kalıcı konutların inşası ve altyapısı, Yerinde Dönüşüm Projesi, bölgedeki sosyal hayata ilişkin projelerin ele alındığı toplantıda, hükûmet ve yerel yönetimler tarafından gelecek dönemde deprem bölgesindeki temel ihtiyaçların giderilmesi ile bu hizmetlerin finansmanı gibi öncelikli konuların üzerinde duruldu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.