BAKAN TEKİN, GAZİANTEP'TE OKULLARI ZİYARET EDEREK ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU  
BAKAN TEKİN, GAZİANTEP'TE OKULLARI ZİYARET EDEREK ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BAKAN TEKİN, GAZİANTEP'TE OKULLARI ZİYARET EDEREK ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ilk il dışı programında deprem bölgesi illerinden Gaziantep'te okul ziyaretlerinde bulunarak öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Gaziantep'te Şehitkamil Empati Ortaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
 
Ziyarette öğretmenlerle sohbet eden Tekin; öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini aldı. Bakan Tekin, daha sonra sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Bu sırada Bakan Tekin'e bir şiir okumak istediğini ileten 6. sınıf öğrencisi Fatma Göksu, Orhan Veli'nin "Anlatamıyorum" şiirini okudu.
 
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, programı kapsamında daha sonra Nurdağı Feyzullah Yıldırır Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyarette öğretmenlerle sohbet eden Tekin; eğitimcilerin görüş, öneri ve taleplerini aldı.
 
Sınıfları gezerek sohbet eden Bakan Tekin, öğrencilerle okul bahçesinde"şut ve gol" oyunu oynadı. Tekin, Bakanlıkta misafir etmek üzere okulun öğretmen ve öğrencilerini Ankara'ya davet etti.
 
Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, programı kapsamında daha sonra İslahiye Konteyner Kent'te kalan aileleri ziyaret etti. Ailelerin taleplerini dinleyen Tekin, devlet olarak deprem yaralarını sarmak için vatandaşlara her türlü imkânı sağlayacaklarını kaydetti.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.