BAKAN YARDIMCISI ÖKTEN, VAN'DA EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI  
BAKAN YARDIMCISI ÖKTEN, VAN'DA EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

BAKAN YARDIMCISI ÖKTEN, VAN'DA EĞİTİM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINA KATILDI

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Celile Eren Ökten, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Van'da Eğitim Değerlendirme Toplantısına katıldı.

Çeşitli programlar çerçevesinde Van'a giden Bakan Yardımcısı Ökten, Van Valiliği ziyaretinin ardından Selahaddin Eyyubi Borsa İstanbul Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen eğitim değerlendirme toplantısına katıldı. Ökten, burada yaptığı konuşmada geleceğin en büyük hazinesi çocuklara ve gençlere destek olmanın mutluluk verici olduğunu söyledi.
 
Bakanlığın kentteki faaliyetlerini yerinde görmek amacıyla geldiklerini belirten Ökten, şunları kaydetti:
 
"Sorumluluk alanımda Hayat Boyu Öğrenme, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri, Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlükleri bulunuyor. Gittiğimiz her yerde öğretmenler, öğrenciler ve velilerimizle daha çok buluşmayı kendimize görev addediyoruz. Sahada temaslarda bulunmaya çalışıyoruz. Çözüm odaklıyız. Ülkemizi, milletimizi yeni eğitim programları ve teknolojileriyle daha üst seviyelere büyük bir gururla taşıyacağız."
 
Ökten, "Çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmek için tüm kadrolarla sahada etkin olmaya çalışıyoruz. Eğitim seferberliği olan 2024, büyük bir değişim ve dönüşüm yılı olacak. Çalışmalarımıza destek vereceğinizden hiç şüphemiz yok." diye konuştu.
 
Daha sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunda öğretmenlerle bir araya gelen Ökten, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ökten'in temaslarında Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Cengiz Mete de hazır bulundu.

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.